DOLAR
38,5 0%
EURO
43,91 0,19%
ALTIN
4.103,46 0,02%
BITCOIN
3.642.103,27 0,25%

Geosis Boluspor ile Teksüt Bandırmaspor Maçından Sonra Teknik Direktörlerin Değerlendirmeleri

Boluspor ve Teksüt Bandırmaspor teknik direktörleri, oynanan maçın sonucunu ve stat seçimini değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 28.03.2025 19:39
Güncelleme Tarihi: 28.03.2025 20:25

Geosis Boluspor ile Teksüt Bandırmaspor Maçından Sonra Teknik Direktörlerin Değerlendirmeleri

Boluspor ile Teksüt Bandırmaspor Maçının Ardından

Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında oynanan ve golsüz berabere biten Geosis Boluspor-Teksüt Bandırmaspor karşılaşmasının ardından her iki takımın teknik direktörleri maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Mustafa Gürsel: "Maçın Hakkı Beraberlikti"

Teksüt Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, "Maçın hakkı beraberlikti" dedi. Gürsel, Bolu Atatürk Stadı'nın fiziki yetersizliklerinden dolayı maçın Çorum Şehir Stadyumu'nda oynanmasına eleştirilerde bulundu. Bandırma’dan Çorum’a 10 saatlik bir yolculuk yaptıklarını belirten Gürsel, "Bizi güzel ağırladıkları için Çorumlulara teşekkür ediyoruz. Ancak bu maçı buraya verenleri tebrik ediyorum. Bir şey yaparken kendini karşıdakinin yerine de koyman lazım," şeklinde konuştu.

Gürsel, Çorum'un Bandırmaspor için ulaşım açısından en zor deplasman olduğunu vurguladı ve "Yapılabilecek bütün zorluklar daha gelmeden karşımıza çıkarılmış oldu. Türkiye'de başka oynanacak stat kalmadı mı?" ifadelerini kullandı. Ayrıca, yol yorgunluğunun takımın maç performansını etkilediğini belirterek, "Pozisyon vermedik ama gollerimizi atamadık," dedi.

Gürsel, kalan 7 maçta takımlarına başarı diledi ve önümüzdeki hafta Kocaelispor ile oynayacakları maça odaklanacaklarını sözlerine ekledi.

Yalçın Koşukavak: "Kazanmayı Hak Ediyorduk"

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak ise, takımlarının kazanmayı hak eden bir oyun ortaya koyduğunu ancak skoru bulamadıklarını ifade etti. Koşukavak, "Maçta kontrol bizdeydi, çok topa sahip olduk. Oyun olarak rakipten üstündük ama gol atamadığımız için maçı kazanamadık," dedi.

Kısa bir değerlendirmede bulunan Koşukavak, takımlarının play-off hattını korumak için galibiyetlere ihtiyaç duyduğunu vurguladı. Ayrıca, stat seçimine ilişkin olarak, "Bu durum bir zaruret. Bizim yönetici arkadaşlarımız konuyu Bandırmaspor ile paylaştı; ancak İstanbul’daki olaylar nedeniyle alternatif sahalar devre dışı kaldı," şeklinde konuştu.

Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Geosis Boluspor ile Teksüt Bandırmaspor golsüz berabere kaldı....

Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Geosis Boluspor ile Teksüt Bandırmaspor golsüz berabere kaldı. Teksüt Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel (fotoğrafta), maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklama yaptı.

Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Geosis Boluspor ile Teksüt Bandırmaspor golsüz berabere kaldı....

Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Geosis Boluspor ile Teksüt Bandırmaspor golsüz berabere kaldı. Teksüt Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel (fotoğrafta), maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklama yaptı.