Bist 100
10.727,86 0%
DOLAR
32,2 -0,01%
EURO
35,02 0,02%
ALTIN
2.507,56 0,78%

Gençlik ve Spor Bakanlığının "KYGM Tematik Kış Kampları" sona erdi

GSB'nin KYGM Tematik Kış Kampları bugün itibarıyla sona erdi.

Yayın Tarihi: 02.02.2024 15:55
Güncelleme Tarihi: 02.02.2024 15:55

Gençlik ve Spor Bakanlığının "KYGM Tematik Kış Kampları" sona erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan yeni bir açıklamada Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYGM) tarafından bu yıl 8. kez düzenlenen KYGM Tematik Kış Kamplarının sona erdiği duyuruldu. 

Farklı şehirlerde eğitim gören öğrencilerin katılım gösterdiği 5 günlük kamp bu yıl Sakarya, Erzurum, Kocaeli, İstanbul, Diyarbakır, Muğla, Samsun, Antalya, Ankara ve Denizli’de düzenlendi. Gençler Erzurum’da kış sporlarıyla vakit geçirirken Sakarya’da yapay zeka kampı yapıldı. Denizli’de ise yeni medya ve iletişim kapı düzenlendi. İstanbul’da insan hakları ve hukuka dair bir kamp düzenlenirken, Antalya’da gastronomi kampı yapıldı. Samsun’da ise aktivist ve gönüllülük, Diyarbakır’da toplum ve insan, son olarak da Muğla’da sağlıklı yaşam ve tıp kampı gerçekleştirildi. Söz konusu kamplarda öğrenciler hem öğrendi hem de eğlendi. 

GSB

Kampa alanında uzman çok sayıda önemli kişi de katıldı. Alınan bilgilere göre kampa Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, NATO Parlamenter Asamblesi (NATO PA) Türk Delegasyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Sayıştay Başkanı Metin Yener ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan katıldı. Bu isimler kamp boyunca öğrencilere çeşitli alanlarda eğitim verirken, 5 günlük süreçte çok sayıda etkinlik yapıldı.