Gençlerbirliği - Trabzonspor: Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinin hakemi Ali Yılmaz oldu
Hakem ataması ve görevli heyet
Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın oynanacak Gençlerbirliği - Trabzonspor karşılaşmasını, Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıkladığı görevlendirmeye göre hakem Ali Yılmaz yönetecek.
Müsabaka Eryaman Stadyumu'nda yapılacak. Yılmaz'ın yardımcı hakemliklerini Gökhan Barcın ile Mehmet Kısal üstlenecek; dördüncü hakem ise Abdullah Buğra Taşkınsoy olarak duyuruldu.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi açıklaması temelinde yapılan atama, yarı final aşamasındaki ekiplerin saha içi yönetiminin netleşmesi açısından önem taşıyor. Hakem ve yardımcılarının görevlendirilmesi, müsabakanın disiplin yapısı ve ortak oyun akışını doğrudan etkileyen unsurlar arasında yer alıyor.
Her iki takım için de kritik bir eşleşme olan bu karşılaşmada, atanan hakem heyetinin maç yönetimi takımların taktik yaklaşımlarını ve saha içi kararlarını şekillendirebilecek. Kulüpler ve teknik ekipler, bu tür atamaları göz önünde bulundurarak hazırlıklarını sürdürecekler.
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNALİNDE YARIN OYNANACAK GENÇLERBİRLİĞİ - TRABZONSPOR MAÇININ HAKEMİ ALİ YILMAZ OLDU.