Genç sürücünün son virajı: Bayraklı'da motosiklet kazasında 20 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

Bayraklı Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nda sabah 08.00'de aşırı hız nedeniyle düşen 20 yaşındaki Emine Sevil yaşamını yitirdi; soruşturma sürüyor.

Yayın Tarihi: 29.08.2026 12:17
Güncelleme Tarihi: 29.08.2026 12:17

Genç sürücünün son virajı: Bayraklı'da motosiklet kazasında 20 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

İzmir'de motosiklet kazası

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bugün sabah saat 08.00 sıralarında meydana gelen kazada 20 yaşındaki Emine Sevil hayatını kaybetti. Olay, Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı girişinde gerçekleşti.

Kaza yeri ve zaman:

Edinilen bilgiye göre, Konak yönüne doğru seyir halinde olan Emine Sevil idaresindeki motosiklet, kavşak girişinde sürücünün aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Sürücü yola savrularak ağır yaralandı.

Müdahale ve adli süreç:

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk kontrollerinde Emine Sevil'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Savcının ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından, cansız beden cenaze hizmetleri tarafından özel bir hastaneye götürülerek ölü muayenesi yapıldı.

Ölüm muayenesinin tamamlanmasının ardından cenaze, otopsi işlemleri için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor ve yetkililer olayın tüm yönleriyle incelenmesi için çalışma yürütüyor.

BAYRAKLI İLÇESİNDE MOTOSİKLETİYLE SEYİR HALİNDEYKEN AŞIRI HIZ NEDENİYLE DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ...

BAYRAKLI İLÇESİNDE MOTOSİKLETİYLE SEYİR HALİNDEYKEN AŞIRI HIZ NEDENİYLE DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBEDİP DÜŞEN 20 YAŞINDAKİ GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİ.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.