Bartın'da Şadırvan Caddesi'nde Sokak Ortası Kavgası Polis Tarafından Ayırıldı

Bartın Şadırvan Caddesi'nde çıkan kadın-erkek kavgası, vatandaşların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri tarafından müdahale edilip ayırıldı; neden bilinmiyor.

Yayın Tarihi: 26.05.2026 03:09
Güncelleme Tarihi: 26.05.2026 03:10

Bartın'da Şadırvan Caddesi'nde Sokak Ortası Kavgası Polis Tarafından Ayırıldı

Bartın'da Şadırvan Caddesi'nde Sokak Ortası Kavgası

Polis ekipleri kısa sürede müdahale etti

Bartın şehir merkezindeki en kalabalık caddelerden biri olan Şadırvan Caddesi üzerinde, isimleri öğrenilemeyen bir kadın ile erkek arasında tartışma çıktı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri, kavgaya müdahale ederek tarafları ayırdı ve ortalığı sakinleştirdi.

Kavganın sebebi bilinmiyor; tarafların bir süre sonra olay yerinden ayrıldığı bildirildi.

Sokak ortasındaki kavgayı polis ayırdı

Sokak ortasındaki kavgayı polis ayırdı

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.