Gebze'de kadınlar Adım At, Havan Değişsin etkinliğinde bir araya geldi

Gebze Belediyesi'nin Alaettin Kurt Stadyumu'ndaki 'Adım At, Havan Değişsin' etkinliği, kadınların sağlık bilincini ve sosyal bağlarını güçlendirmeyi hedefledi.

Yayın Tarihi: 11.06.2026 14:52
Güncelleme Tarihi: 11.06.2026 14:56

Gebze'de kadınlar Adım At, Havan Değişsin etkinliğinde bir araya geldi

Gebze'de kadınlar Adım At, Havan Değişsin etkinliğinde bir araya geldi

Etkinlik ve amaçları

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen Adım At, Havan Değişsin etkinliği, Alaettin Kurt Stadyumunda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Programın temel amacı; kadınların sağlık bilincini artırmak, fiziksel aktiviteyi teşvik etmek ve kadınların sosyal hayatta daha görünür olmasını desteklemektir.

Etkinlik kapsamında yapılan yürüyüşler, katılımcılara düzenli hareketin günlük yaşam üzerindeki olumlu etkilerini deneyimleme fırsatı sundu. Organizasyon, spor odaklı bir yaklaşımı sosyal etkileşimle birleştirerek kadınların bir araya gelmesini kolaylaştırdı.

Katılımcı deneyimi ve sonuç

Etkinlikte kadınlar hem yürüyüşe katıldı hem de birbirleriyle tanışarak sosyal bağlarını güçlendirdi. Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeynep Yıldırım de programa katılarak, kadınların sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde daha aktif rol almasının önemine vurgu yaptı.

Gün sonunda katılımcıların memnuniyeti göze çarptı; program, topluluk halinde geçirilen verimli bir günün ardından toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Bu tür etkinliklerin, yerel yönetimler tarafından sürdürülebilir biçimde desteklenmesinin kadınların toplum içindeki görünürlüğünü ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını artırmada etkili olduğu değerlendiriliyor.

GEBZELİ KADINLAR, “ADIM AT, HAVAN DEĞİŞSİN” ETKİNLİĞİNDE BİR ARAYA GELDİ. KADINLARIN SOSYAL HAYATA...

GEBZELİ KADINLAR, “ADIM AT, HAVAN DEĞİŞSİN” ETKİNLİĞİNDE BİR ARAYA GELDİ. KADINLARIN SOSYAL HAYATA KATILIMINI DESTEKLEMEK AMACIYLA DÜZENLENEN PROGRAMDA KATILIMCILAR HEM YÜRÜYÜŞ YAPTI HEM DE SOSYAL BAĞLARINI GÜÇLENDİRDİ.

GEBZELİ KADINLAR, “ADIM AT, HAVAN DEĞİŞSİN” ETKİNLİĞİNDE BİR ARAYA GELDİ. KADINLARIN SOSYAL HAYATA...

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.