Gebze Belediyesi Ampute Futbol Takımı, TSK Rehabilitasyon Merkezi'ni 3-0 Yenerek 4. Sıraya Yükseldi

Gebze Belediyesi Ampute Futbol Spor Kulübü, Ampute Futbol Süper Ligi'nde TSK Rehabilitasyon Merkezi'ni 3-0 yenip puanını 21'e çıkararak 4. sıraya yükseldi.

Yayın Tarihi: 26.01.2026 14:02
Güncelleme Tarihi: 26.01.2026 14:02

Gebze Belediyesi Ampute Futbol Takımı, TSK Rehabilitasyon Merkezi'ni 3-0 Yenerek 4. Sıraya Yükseldi

Gebze Belediyesi Ampute Futbol Takımı, TSK Rehabilitasyon Merkezi'ni 3-0 yendi

Gebze ekibi ligdeki konumunu güçlendirdi

Ampute Futbol Süper Ligi'nde mücadele eden Gebze Belediyesi Ampute Futbol Spor Kulübü, karşılaşmada rakibi TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü karşısında etkili bir performans sergiledi ve maçı 3-0 kazanarak sahadan galip ayrıldı.

Müsabaka boyunca disiplinli savunma ve atak organizasyonlarıyla üstün oyun ortaya koyan Gebze temsilcisi, bu sonuçla puanını 21'e yükseltti ve ligde 4. sıraya çıktı. Elde edilen galibiyet, takımın ligdeki yükselişine katkı sağladı.

Galibiyetin ardından Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, teknik heyet ve sporcuları tebrik ederek takıma başarılar diledi. Başkanın tebriki, takımın moral ve motivasyonunu destekleyici bir tepki olarak kayda geçti.

Gebze ekibinin bu başarısı, ligdeki rekabetin devam ettiği bir dönemde önemli bir kazanım olarak değerlendiriliyor; takımın ilerleyen haftalardaki performansı, sıralamadaki yerini koruması bakımından belirleyici olacak.

AMPUTE FUTBOL SÜPER LİGİ'NDE MÜCADELE EDEN GEBZE BELEDİYESİ AMPUTE FUTBOL SPOR KULÜBÜ, TSK...

AMPUTE FUTBOL SÜPER LİGİ'NDE MÜCADELE EDEN GEBZE BELEDİYESİ AMPUTE FUTBOL SPOR KULÜBÜ, TSK REHABİLİTASYON MERKEZİ ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ'NÜ 3-0 MAĞLUP ETTİ.

AMPUTE FUTBOL SÜPER LİGİ'NDE MÜCADELE EDEN GEBZE BELEDİYESİ AMPUTE FUTBOL SPOR KULÜBÜ, TSK...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.