Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Gazze’de kanlı katliamlar devam ediyor! İsrail’in saldırılarında 100’den fazla şehit

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ne acımasız bir saldırı düzenledi. Saldırılarda en az 100 Filistinli şehit oldu, 20’den fazla kişi yaralandı. Enkaz altında kalanların sayısı ise bilinmiyor. Gazze Şeridi’nde yaşayan milyonlarca insan, İsrail’in zulmüne karşı direniyor.

Yayın Tarihi: 18.12.2023 10:01
Güncelleme Tarihi: 18.12.2023 10:01

Gazze’de kanlı katliamlar devam ediyor! İsrail’in saldırılarında 100’den fazla şehit

İsralin Gazze’ye yönelik saldırıları 70 günü aşkın süredir devam ediyor. 7 Ekim’den bu yana 19 binden fazla Filistinli acımasızca katledildi. On binlercesi yaralandı. Bu insanlık vahşetini uygulayan İsrail saldırılarına devam ediyor. İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cibaliya bölgesine hava ve kara saldırıları düzenledi. Saldırılarda çok sayıda ev, iş yeri ve cami yıkıldı. 

HAN YUNUS ŞEHRİ ATEŞ ALTINDA

Filistin resmi haber ajansı WAFA, İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus şehrine de saldırdı. İşgal uçakları, şehrin kuzey bölgelerine şiddetli hava saldırıları düzenlediğini duyurdu. Ayrıca şehrin farklı noktaları ağır top atışlarıyla hedef alındı. Saldırılarda en az 100 kişinin şehit olduğunu, 20’den fazla kişinin yaralandı. Sağlık yetkilileri ise en az 100 kişinin de enkaz altında kaldığını bildirdi. Şehirde büyük hasar ve panik yaşandı.

gazze

GAZZE ŞERİDİ’NDE PATLAMA SESLERİ

İsrail ordusunun saldırıları Gazze Şeridi’nin orta bölgesinde de devam etti. Bölgede şiddetli patlama sesleri duyuldu. Patlamaların nedeni ve sonucu hakkında henüz net bir bilgi verilmedi. Bölgede ölen ve yaralananların olup olmadığı da henüz açıklanmadı.

gazze

GAZZE ŞERİDİ’NDE DİRENİŞ SÜRÜYOR

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ne saldırmaya devam ediyor. Saldırılarda binlerce Filistinli şehit oldu, on binlerce kişi yaralandı. Gazze Şeridi’nde yaşayan milyonlarca insan, İsrail’in zulmüne karşı direniyor. Filistin halkı, hak ve hukukunu savunmak için mücadele ediyor.