Gaziosmanpaşa'da üç gecekondu alevlere teslim oldu
Gaziosmanpaşa Yenidoğan Mahallesi Karandeniz Sokak üzerinde saat 03:00 civarında başlayan yangın, kısa sürede bitişikte bulunan iki gecekonduya daha sirayet etti.
yangının gelişimi ve müdahale
Henüz nedeni belirlenemeyen yangın, alevlerin büyümesiyle sokakta panik yaşanmasına neden oldu. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.
İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik müdahalesi ve yapılan soğutma çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü.
hasar ve soruşturma
Yangında 1 gecekondu kullanılamaz hale gelirken, yangının sirayet ettiği diğer iki gecekonduda maddi hasar meydana geldi. Olayda ölüm ya da yaralanma bildirilmedi. Yangın anı mahalle sakinleri tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi ve itfaiye ile polis ekipleri tarafından olayla ilgili inceleme başlatıldı.
GAZİOSMANPAŞA’DA GECE SAATLERİNDE YANGIN ÇIKTI: 3 GECEKONDU ALEVLERE TESLİM OLDU