Konya'da 19 Eylül etkinliği: yürüyüş ve anma
Konya'da 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında düzenlenen etkinlikler, "Kahramanlarla Kardeşlik Yolunda" temalı yürüyüşle devam etti. Etkinlik Alaaddin Bulvarı'ndan başlayarak kent merkezinde geniş katılımla gerçekleştirildi.
Rota ve katılımcılar:
Yürüyüş, Alaaddin Bulvarından hareket ederek Mevlana Caddesi üzerinden ilerledi ve Mevlana Meydanı'nda son buldu. Programa Konya Valisi İbrahim Akın, protokol mensupları, gaziler, askerler ve öğrenciler katıldı.
Programın sonundaki anma ve tören:
Konya Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde düzenlenen yürüyüş sırasında öğrenciler Türk Bayrağı taşıdı. Yürüyüşün tamamlanmasının ardından Mevlana Meydanı'nda Kur'an-ı Kerim okundu ve katılımcılar için dua edildi.
KONYA’DA 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KAPSAMINDA "KAHRAMANLARLA KARDEŞLİK YOLUNDA" TEMASIYLA YÜRÜYÜŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.