Yoğun koordinasyonla başlayan saha seferi:
AK Parti'nin saha çalışmalarına ivme kazandıran Türkiye Yüzyılı Buluşmaları çerçevesinde, AK Parti Gaziantep vekili Bünyamin Bozgeyik Beykoz'da kapsamlı bir ziyaret programı gerçekleştirdi. Erken saatlerde AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığında başlayan organizasyon; AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK ve MYK üyeleri, milletvekilleri, üç kademe teşkilat mensupları, meclis üyeleri ve belediye başkanının da katılımıyla koordineli şekilde yürütüldü.
Beykoz'un sokak sokak gezilmesi:
Bozgeyik, Tokatköy'den Hz. Yuşa Tepesi'ne kadar uzanan geniş bir alanda esnaf, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasete taşıdığı "yüz yüze, gönül gönüle" anlayışını rehber edindiklerini belirten Bozgeyik, kapı kapı dolaşarak talepleri yerinde dinledi ve not aldı.
Gün boyu süren temaslarda mahalle muhtarlarıyla, esnafla ve farklı yaş gruplarından vatandaşlarla yapılan görüşmelerde hem yerel sorunlara hem de ülke gündemine dair değerlendirmeler yapıldı. Ziyaretler sırasında saha ekibinin mahalleler arasındaki eş zamanlı hareketi, koordinasyonun gücünü gösterdi.
Tokatköy spor kulübüne halı saha müjdesi:
Saha ziyaretleri kapsamında Tokatköy Spor Kulübü de programda yer aldı. Burada gençler ve aileleriyle buluşan Bozgeyik, bölgenin öncelikli ihtiyaçlarından biri olan halı saha talebine ilişkin olarak İlçe Belediyesi ve İlçe Başkanlığının koordinasyonuyla halı saha çalışmalarının en kısa sürede başlatılacağı müjdesini verdi. Müjde, gençler ve kulüp yönetimi tarafından memnuniyetle karşılandı.
Yerel spor altyapısına yapılacak yatırımların gençlerin sosyal ve sportif gelişimi açısından önemine dikkat çeken Bozgeyik, projelerin takipçisi olacaklarını ifade etti.
Hemşehri dernekleri ve emektar isimlerle dayanışma:
Bozgeyik, ziyaretleri sırasında Gazianteplilerin selamını Beykozlulara iletmenin yanı sıra Tokatlılar, Sinoplular ve Çankırılılar başta olmak üzere bölgede faaliyet gösteren hemşehri derneklerini ziyaret ederek sivil toplumla ilişkilerin kuvvetlendirilmesine vurgu yaptı. Ayrıca partiye uzun yıllar hizmet etmiş dava ve gönül dostları evlerinde ziyaret edildi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı teşekkür belgeleri takdim edildi.
Bu ziyaretler, sahadaki ilişki ağını pekiştirmek ve parti tabanıyla yüz yüze temasları güçlendirmek amacıyla planlı bir şekilde yürütüldü.
Mesaj ve hedefler:
Görüşmelerde, terörsüz Türkiye hedefinden ekonomiye, spordan yerel siyasete kadar birçok başlıkta değerlendirmeler yapıldığını söyleyen Bozgeyik, “Diyarbakır Bağlar ve Mardin Midyat’ın ardından dünkü durağımız İstanbul Beykoz’du. İstanbul, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın aşkı ve sevdasıdır. İstanbul’un her taşını, her sokağını, her kapısını Cumhurbaşkanımızın selamıyla dolaşmak; vatandaşımızla yüz yüze, el ele, gönül gönüle olmak bizim için en büyük motivasyon kaynağıdır” ifadelerini kullandı.
Bozgeyik, son olarak Türkiye Yüzyılı vizyonunun samimiyetini sahada büyütmeye devam edeceklerini vurgulayarak, çalışmaların sürdürüleceğini ve yerel ihtiyaçlara ilişkin somut adımların atılacağını belirtti.
GAZİANTEP’TEN İSTANBUL’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ