Gaziantep'te yağma ve hırsızlıktan 15 yıl 10 ay hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı

Gaziantep'te Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yağma ve hırsızlık suçlarından toplam 15 yıl 10 ay hapis cezası bulunan şüpheliyi yakalayıp tutukladı.

Yayın Tarihi: 06.06.2026 09:26
Güncelleme Tarihi: 06.06.2026 09:30

Gaziantep'te yağma ve hırsızlıktan 15 yıl 10 ay hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı

Gaziantep'te yağma ve hırsızlıktan 15 yıl 10 ay hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı

Asayiş Şube ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla tutuklama

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü operasyon kapsamında bir şüpheliyi yakaladı.

Operasyonda yakalanan şahsın, yağma ve hırsızlık suçlarından toplam 15 yıl 10 ay hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

Yakalanan şahıs işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu gelişme, kolluk kuvvetlerinin aranan zanlıların tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürdüğünü gösteriyor. Yetkili birimler benzer operasyonlarla kamu güvenliğinin sağlanmasına devam ediyor.

GAZİANTEP’TE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN ARANAN ŞAHISLARIN YAKALANMASINA YÖNELİK YAPILAN OPERASYONDA...

GAZİANTEP’TE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN ARANAN ŞAHISLARIN YAKALANMASINA YÖNELİK YAPILAN OPERASYONDA 15 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN ŞÜPHELİ YAKALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!