Gaziantep'in Nizip ilçesinde, 38 yaşındaki Mahmut K.'nin tartıştığı eski eşi Necla Özbiber'i bıçaklayarak öldürmesi üzerine bölgede büyük bir kriz yaşandı.
Olay, Nizip ilçesinin Atatürk Mahallesi Vatan Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre, Mahmut K., eski eşi Necla Özbiber ile bir tartışma yaşadı ve ardından kadını bıçakladı.
Olayın ardından sağlık ekipleri, ihbar üzerine hızla bölgeye sevk edildi. Yapılan incelemede, Necla Özbiber'in hayatını kaybettiği belirlendi. Üç çocuk annesi olan Özbiber'in cenazesi, otopsi işlemleri için Nizip Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis ekipleri, olaydan kısa süre sonra Mahmut K.'yi gözaltına aldı. Olay sonrası, zanlının eski kayınbiraderinin iş yerine giderek yüzüne yanıcı sıvı madde döktüğü bildirildi. Gözaltındaki Mahmut K. ile ilgili soruşturma devam ediyor.
Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir kişi, eski karısını bıçaklayarak öldürdü. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.
Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir kişi, eski karısını bıçaklayarak öldürdü. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.