Gaziantep'te Aile Faciası: 6 Cenaze Toprağa Verildi

Gaziantep'te intihar eden Ahmet Demir ve ailesinin cenazeleri, yakınlarıyla birlikte defnedildi.

Yayın Tarihi: 13.10.2024 13:57
Güncelleme Tarihi: 13.10.2024 13:57

Gaziantep'te Aile Faciası: 6 Cenaze Toprağa Verildi

Gaziantep'te Trajik Bir Olay

Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Güzelvadi Mahallesi, korkunç bir aile faciasına sahne oldu. Ahmet Demir, eşi Emine Demir ile çocukları Medine (11), Eda Nur (9), Azra (5) ve Yusuf (4), tabancayla hayatını kaybetti. Ardından Ahmet Demir intihar etti.

Cenaze Töreni ve Defin

Olay sonrası Adli Tıp Kurumu'nda gerçekleştirilen otopsi işlemleri tamamlandı ve cenazeleri Yeşilkent Mezarlığı’nda toprağa verilmek üzere hazırlıklar yapıldı. Cenaze namazına, Demir ailesinin yakınları ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da katıldı.

Aile Yakınlarının Açıklamaları

Cenazeye katılan aile yakınlarından Fariz Malat, basına yaptığı açıklamada, Ahmet Demir'in maddi açıdan zor durumda olmadığını ancak son 2 yıldır sağlık sorunları ile mücadele ettiğini belirtti. Olay, ailedeki problemler ve bunların sonucunda yaşanan trajik bir durum olarak hafızalarda yer etti.

Bu acı olay, toplumda büyük bir üzüntüye neden olurken, kaybedilen bu masum hayatlar için duygusal bir yas tutmaya sebep oldu.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı