Gaziantep Nizip'te alacak verecek tartışması sonrası iş yerinde bir kişi ayaklarından vuruldu

Nizip'te alacak verecek tartışması sonucu bir kişi iş yerinde ayaklarından vuruldu; saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı, şüpheli aranıyor.

Yayın Tarihi: 02.04.2026 12:39
Güncelleme Tarihi: 02.04.2026 12:41

Gaziantep Nizip'te alacak verecek tartışması sonrası iş yerinde bir kişi ayaklarından vuruldu

Gaziantep Nizip'te alacak verecek tartışması sonrası iş yerinde bir kişi ayaklarından vuruldu

Olayın gelişimi

Gaziantep'in Nizip ilçesine bağlı Mustafa Kökmen Mahallesi'nde bulunan bir telefon bayisinde 31 Mart tarihinde, iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. İddialara göre önce ilçede çok sayıda vatandaştan para toplayıp ortadan kaybolan Oktay Ç.'ye alacaklı olduğu öne sürülen Mehmet K., iş yerine gelerek Mustafa Ç. ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve bu sırada Mehmet K. tarafından Mustafa Ç.'ye ateş edildi.

Olayı görenlerin ihbarı üzerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralanan Mustafa Ç.'ye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Güvenlik kamerası görüntüleri

İş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, iş yeri içinde başlayan boğuşma, silahlı saldırı anı ve saldırganın olay yerinden kaçış anları yer alıyor. Görüntüler, olayın nasıl geliştiğine ilişkin doğrudan kanıt niteliğinde.

Soruşturma

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Emniyet birimleri, silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen Mehmet K.'yı arama çalışmalarını sürdürüyor. Savcılık ve emniyet kaynaklarının çalışmaları devam ederken, olayın başlangıcına ilişkin iddialar ve güvenlik kamerası kayıtları soruşturmanın merkezinde bulunuyor.

GAZİANTEP'İN NİZİP İLÇESİNDE ALACAK VERECEK MESELESİ NEDENİYLE 1 KİŞİNİN İŞ YERİNDE SİLAHLI...

GAZİANTEP'İN NİZİP İLÇESİNDE ALACAK VERECEK MESELESİ NEDENİYLE 1 KİŞİNİN İŞ YERİNDE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYARAK AYAKLARINDAN VURULMA ANINA AİT GÜVENLİK KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI.

GAZİANTEP'İN NİZİP İLÇESİNDE ALACAK VERECEK MESELESİ NEDENİYLE 1 KİŞİNİN İŞ YERİNDE SİLAHLI...

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!