Galatasaray, Manchester City karşısına iki değişiklikle çıktı
UEFA Şampiyonlar Ligi 8. haftasında Galatasaray, Etihad Stadyumu'nda Manchester City ile karşılaştı. Teknik Direktör Okan Buruk, son oynanan Fatih Karagümrük maçının 11'ine göre iki değişiklik yaptı: Mario Lemina ve Leroy Sane, Lucas Torreira ve Yunus Akgün'ün yerine göreve başladı.
İlkay Gündoğan kaptan olarak çıktı
İlkay Gündoğan, eski takımı Manchester City karşısında Galatasaray formasıyla kaptanlık pazubendini taktı. Yaz transfer döneminde İngiliz ekibinden sarı-kırmızılılara katılan İlkay, bu müsabakada kaptan olarak sahaya ilk kez çıktı.
Wilfried Singo 67 gün sonra kadroda
Sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giymeyen Fildişi Sahilli Wilfried Singo, Manchester City maçının kadrosuna alındı. Singo, son olarak Trendyol Süper Lig'de 22 Kasım 2025'te oynanan Gençlerbirliği müsabakasında görev almıştı; tedavisinin tamamlanmasının ardından 67 gün sonra kadroda yer aldı.
İlk 11 ve yedekler
Galatasaray maça şu 11 ile başladı: Uğurcan Çakır, Roland Sallai, Abdülkerim Bardakcı, Davinson Sanchez, Ismail Jakobs, Mario Lemina, Gabriel Sara, İlkay Gündoğan, Leroy Sane, Barış Alper Yılmaz, Victor Osimhen.
Yedeklerde ise Batuhan Şen, Günay Güvenç, Mauro Icardi, Yunus Akgün, Eren Elmalı, Ahmed Kutucu, Kaan Ayhan, Lucas Torreira, Yusuf Dağhan Kahraman, Eyüp Can Karasu, Furkan Koçak, Wilfried Singo yer aldı.
Deplasmanda tam destek
Galatasaraylı taraftarlar, Manchester City deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. Türkiye'den ve çevre ülkelerden gelen sarı-kırmızılılar, Etihad Stadyumu'nda yalnızca deplasman tribününde değil farklı tribünlerde de mücadeleyi takip etti ve müsabaka öncesi yaptıkları tezahüratlarla takımı maça hazırladı.
GALATASARAY TEKNİK DİREKTÖRÜ OKAN BURUK, SON OYNADIKLARI FATİH KARAGÜMRÜK MAÇININ 11'İNE GÖRE MANCHESTER CİTY KARŞISINDA 2 DEĞİŞİKLİKLE SAHAYA ÇIKTI.