Galatasaray - Kocaelispor: 29. hafta maçının VAR hakemi Adnan Deniz Kayatepe

Trendyol Süper Lig 29. haftasında Galatasaray-Kocaelispor maçında VAR hakemi Adnan Deniz Kayatepe olarak açıklandı; maç saat 20.00'de RAMS Park'ta.

Yayın Tarihi: 12.04.2026 12:18
Güncelleme Tarihi: 12.04.2026 12:18

Galatasaray - Kocaelispor: 29. hafta maçının VAR hakemi Adnan Deniz Kayatepe

Galatasaray - Kocaelispor: VAR görevini Adnan Deniz Kayatepe üstlenecek

Trendyol Süper Lig 29. hafta karşılaşması için hakem kadrosu

Trendyol Süper Lig’in 29. hafta maçında Galatasaray ile Kocaelispor bugün saat 20.00’de RAMS Park’ta karşılaşacak.

Karşılaşmanın sahadaki başhakemi Oğuzhan Çakır olurken, yardımcı hakemler olarak Ceyhun Sesigüzel ve Mehmet Kısal görev yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Direnç Tonusluoğlu.

Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi ekibinde Adnan Deniz Kayatepe VAR, İbrahim Çağlar Uyarcan ise AVAR olarak yer alacak.

Atanan hakem kadrosu, maçın yönetimindeki kritik karar süreçlerinde rol oynayacak. Özellikle VAR ve AVAR görev dağılımı, pozisyonların değerlendirilmesinde doğrudan etkili olacak; bu nedenle hakem atamaları maç öncesi takip edilen başlıca unsurlardan biri oluyor.

Maçın seyrine ilişkin daha detaylı raporlar ve VAR kararlarının maç içindeki etkileri, müsabakanın tamamlanmasının ardından yapılacak değerlendirmelerle netleşecek.

GALATASARAY - KOCAELİSPOR MAÇININ VAR’I ADNAN DENİZ KAYATEPE OLDU

GALATASARAY - KOCAELİSPOR MAÇININ VAR’I ADNAN DENİZ KAYATEPE OLDU

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.