Galatasaray'ın 26. şampiyonluğu Adana'da coşkuyla kutlandı

Adana'da yüzlerce Galatasaray taraftarı, Antalyaspor'u 4-2 yenerek elde edilen 26. şampiyonluğu Seyhan Gençlik Meydanı'nda meşale ve havai fişeklerle kutladı.

Yayın Tarihi: 09.05.2026 22:49
Güncelleme Tarihi: 09.05.2026 22:59

Galatasaray'ın 26. şampiyonluğu Adana'da coşkuyla kutlandı

Galatasaray'ın 26. şampiyonluğu Adana'da coşkuyla kutlandı

Maç sonucu ve şampiyonluğun önemi

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında evinde Antalyaspor ile karşılaştığı mücadeleyi 4-2 skorla kazanarak 26. şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-kırmızılı ekip bu sonuçla birlikte ligde üst üste 4 sezonu zirvede tamamladı.

Şampiyonluğun ilan edilmesinin ardından kutlamalar Türkiye genelinde olduğu gibi Adana'da da yoğun şekilde gerçekleşti. Kent merkezinde toplanan taraftarlar, elde ettikleri başarıyı birlikte kutladı.

Adana'da yüzlerce taraftar, merkez Seyhan ilçesindeki Gençlik Meydanı'nda toplanıp meşale ve havai fişeklerle şampiyonluğu kutladı. Kutlamada taraftarların sevinci ve coşkusu öne çıktı.

Kentin işlek bulvarlarında araçlarla konvoy oluşturan Galatasaray taraftarları, pencerelerden çıkardıkları sarı-kırmızılı bayrakları sallayıp korna çalarak şampiyonluğun tadını çıkardı. Kutlamalar, kent genelinde dikkat çeken görüntüler oluşturdu.

YÜZLERCE TARAFTAR, MERKEZ SEYHAN İLÇESİNDEKİ GENÇLİK MEYDANI'NDA TOPLANIP MEŞALE VE HAVAİ...

YÜZLERCE TARAFTAR, MERKEZ SEYHAN İLÇESİNDEKİ GENÇLİK MEYDANI'NDA TOPLANIP MEŞALE VE HAVAİ FİŞEKLERLE ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI.

YÜZLERCE TARAFTAR, MERKEZ SEYHAN İLÇESİNDEKİ GENÇLİK MEYDANI'NDA TOPLANIP MEŞALE VE HAVAİ...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.