Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe'yı deplasmanda 2-1 yenerek son 4 takım arasına adını yazdırdı.
Maçın ardından Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri önünde yaklaşık 200 sarı-kırmızı taraftar, takımı coşkuyla karşıladı. Taraftarlar, meşale yakarak futbolculara ve teknik direktör Okan Buruk’a tezahüratlar yaptı.
Buruk, sarı-kırmızılı taraftarları selamlayarak karşılık verirken, futbolcular da takım otobüsünün camlarına vurarak haykıran taraftarların coşkusuna ortak oldu.
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyeleri de, futbolcuları ve teknik heyeti tesislerin girişinde karşılayarak, derbi zaferi dolayısıyla kutladılar.
Takım otobüsünün güvenlik önlemleri eşliğinde tesislere girmesinin ardından taraftarlar alandan ayrıldı.