DOLAR
42,69 -0,22%
EURO
50,12 0,06%
ALTIN
5.953,24 -1,73%
BITCOIN
3.941.502,77 -0,84%

Galatasaray, Eyüpspor maçı öncesi Kemerburgaz'da laktat testi ve taktik çalıştı

Galatasaray, 14 Eylül'deki ikas Eyüpspor maçı öncesi Kemerburgaz'da laktat testi ve dört takımlı turnuvayla hazırlıklarını sürdürdü.

Yayın Tarihi: 05.09.2025 22:07
Güncelleme Tarihi: 05.09.2025 22:07

Galatasaray, Eyüpspor maçı öncesi Kemerburgaz'da laktat testi ve taktik çalıştı

Galatasaray, Eyüpspor maçı hazırlıklarını Kemerburgaz'da sürdürdü

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında 14 Eylül Pazar günü oynanacak ikas Eyüpspor müsabakası öncesi antrenmanlarına devam etti. Sarı-kırmızılı takım, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen çalışmada teknik direktör Okan Buruk yönetiminde sahadaydı.

Antrenmanın içeriği ve odak noktaları

Çalışma, sabah programında yapılan laktat testi ile başladı; bu test takımın dayanıklılık ve toparlanma düzeyini ölçmeye yönelik uygulandı. Ardından dinamik ısınma hareketleriyle hazırlık seviyesi yükseltildi ve iki grup halinde 8'e 2 pas çalışması yapıldı. Antrenman, topa sahip olma uygulamalarının ardından dört takımlı turnuva formatıyla tamamlandı.

Uygulanan antrenman dizisi, maç temposuna hazırlık, pas organizasyonu ve saha içi rekabetin artırılmasına odaklandı. Laktat testi ile birlikte yapılan bu kombinasyon, teknik ve fiziksel parametrelerin birlikte izlenmesine olanak sağlıyor.

Gelecek program

Galatasaray, maç hazırlıklarını yarın yapacağı idman ile sürdürecek. Teknik ekip, saha çalışmalarını ve maç rotasyonunu idman verilerine göre şekillendirmeye devam edecek.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı