Galatasaray, Beşiktaş maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı
Kulübün yaptığı açıklamaya göre Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında yarın sahasında oynayacağı Beşiktaş derbisi öncesi son antrenmanını Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde tamamladı.
Antrenman detayları
Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki çalışma, dinamik ısınma ile başladı. İdman, iki grup halinde gerçekleştirilen 8'e 2 pas uygulamaları ile devam etti ve son bölümde ekip üzerine kurulan planları sahada denemeye yönelik taktik çalışma yapıldı.
Uygulanan pas ve taktik dizilimler, hem topa hakimiyet hem de geçiş anlarında koordinasyon üzerine odaklandı. Antrenmanın düzeni, teknik heyetin derbi için saha içi organizasyon ve pozisyon alıştırmalarına önem verdiğini gösteriyor.
Maç bilgileri
Sarı-kırmızılı takım, yarın RAMS Park'ta 20.00'de başlayacak müsabakada Beşiktaş'ı konuk edecek. Kulüp açıklamasında hazırlıkların sorunsuz geçtiği belirtildi.
Hazırlıkların tamamlanmasıyla birlikte takım, derbiye odaklanarak sahaya çıkacak ve teknik ekip son tercihleri maç öncesi netleştirecek.