Galatasaray 26. şampiyonluğunu Bursa sokaklarında kutladı
Trendyol Süper Lig 33. haftasında Antalyaspor karşısında 4-2'lik galibiyet
Galatasaray, kendi sahasında Antalyaspor ile oynadığı karşılaşmayı 4-2 kazanarak Süper Lig'deki şampiyonluk sayısını 26'ya çıkardı. Mücadele, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında gerçekleşti.
Maçın son düdüğüyle birlikte, şehir genelinde ve özellikle Bursa'da çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar caddelere akın etti. Ellerinde bayraklarla meydanları dolduran taraftarlar marşlar söyleyip meşaleler yakarak kutlama gerçekleştirdi.
Taraftarların araçlarıyla oluşturduğu konvoylar uzun süre korna çalınarak sürdü; kutlamalar kent merkezinin işlek noktalarında yoğunlaştı. Görükle Mahallesi gibi bazı semtlerde araçlardan bayrak sallanması dikkat çekti.
Olay yerinde bulunan emniyet ekipleri, kutlamaların yoğunlaştığı bölgelerde güvenlik önlemleri aldı ve akışı kontrol altına aldı.
Galatasaray'ın 26. şampiyonluğunu takiben yaşanan kutlamalar, taraftarların coşkusunu ve şehir merkezlerinde oluşan yoğunluğu gözler önüne serdi.
ELLERİNDE BAYRAKLARLA CADDE VE MEYDANLARI DOLDURAN TARAFTARLAR, MARŞLAR SÖYLEYİP MEŞALELER YAKTI.