Four Seasons 1, Bodrum Limanı'na yanaştı
Malta bayraklı kruvaziyer günü boyunca limanda kalacak
Bodrum, bugün lüks kruvaziyer Four Seasons 1'i ağırladı. Malta bayraklı ve 207 metre uzunluğundaki gemi, Girit Limanı çıkışlı olarak Bodrum Limanı'na yanaştı.
Gemide ağırlıklı olarak İngiliz turistlerin bulunduğu belirtilirken, toplam 137 yolcu ve 223 personel seyahat ediyor. Kruvaziyer, lüks ve butik hizmet anlayışıyla dikkat çekiyor ve planlandığı üzere gün boyunca Bodrum'da konaklayacak.
Four Seasons 1'in gece saat 23.59'da Bodrum'dan ayrılarak Çeşme Limanı'na hareket etmesi planlanıyor.
Kruvaziyer turizmi açısından önemli bir destinasyon olan Bodrum'un önümüzdeki günlerde başka önemli kruvaziyer gemilerini de ağırlaması bekleniyor. Bu ziyaretlerin hem turizm hareketliliğini hem de bölge ekonomisine katkı sağlaması öngörülüyor.
BODRUM LÜKS KRUVAZİYER GEMİSİ FOUR SEASONS 1’İ AĞIRLADI. MALTA BAYRAKLI VE 207 METRE UZUNLUĞUNDAKİ GEMİ, GİRİT LİMANI’NDAN GELEREK BODRUM LİMANI’NA YANAŞTI.