Ziraat Türkiye Kupası'nda Heyecan Dolu Mücadele
Ziraat Türkiye Kupası'nın ikinci turunda Fethiyespor, Düzce Cam Düzcespor ile karşı karşıya geldi. Maçın normal süresi 2-2 sona ererken, Fethiyespor penaltı atışlarında rakibini 4-3 yenerek bir üst tura yükseldi.
Maçın Durumu
Ev sahibi Fethiyespor, ilk yarıda Nurettin Çakır'ın 36. dakikada attığı golle soyunma odasına 1-0 önde girdi. ikinci yarıda ise konuk ekip Düzce Cam Düzcespor, Ramazan Özkabak'ın 66. dakikada kaydettiği golle eşitliği sağladı. Ancak, Fethiyespor yine Nurettin Çakır ile 70. dakikada penaltı golü bularak durumu 2-1'e taşıdı.
Düzce temsilcisi ise 81. dakikada Berkay Ekici'nin attığı gol ile skoru 2-2 yaptı ve maçın normal süresi bu şekilde tamamlandı.
Pensaltı Atışları ve Fethiyespor'un Yükselişi
Maçın uzatma devrelerinde de gol sesi çıkmayınca, final penaltılara taşındı. Fethiyespor, bu kritik anlarda gösterdiği performansla rakibini 4-3 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda üçüncü tura adını yazdırdı.
Fanatik taraftarların desteklediği Fethiyespor, gösterdiği mücadele ile kupa yolunda iddialı olmaya devam ediyor.