Fethiye'de 25. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali sürüyor
Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 25. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali, Fethiye Belediyesi öncülüğünde ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle devam ediyor.
Gösteriler ve dördüncü günün öne çıkanları
Festivalin dördüncü gününde paraşüt pilotları serbest düşüş, yarasa adam uçuşu ve akrobasi gösterileriyle izleyenlere heyecan yaşattı. Akrobasi pilotlarının gökyüzündeki performansları, etkinlik alanına kurulan ekrandan da takip edildi.
Babadağ'daki pistlerden havalanan paraşütçüler, gökyüzünde görsel bir şölen sundu; izleyiciler hem sahada hem de kurulan ekrandan gösterileri izleme imkanı buldu.
Kapanış ve planlanan hava geçişi
Festival yarın sona erecek. Kapanış programında F-16 uçaklarının geçiş yapması planlanıyor.
Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen "25. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali" çeşitli gösterilerle sürüyor. Fethiye Belediyesi öncülüğünde, sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle düzenlenen festivalin dördüncü gününde paraşüt pilotlarının serbest düşüş, yarasa adam uçuşu ve akrobasi gösterileri izleyenlere heyecan yaşattı.