Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yarın deplasmanda Net Global Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, özel uçakla Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'na ulaştı.
Fenerbahçe kafilesi, havalimanında bir grup taraftar tarafından coşkuyla karşılandı. Taraftarlar, futbolculara sevgi gösterilerinde bulunurken, teknik direktör José Mourinho'ya çiçek sundu.
Sarı-lacivertli takım, havalimanından sonra maç için kamp yapacağı otele geçerek, maç saatini beklemeye başladı. Net Global Sivasspor ile Fenerbahçe, yarın saat 19.00'da BG Grup 4 Eylül Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.
Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yarın deplasmanda Net Global Sivasspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Sivas'a geldi.
Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yarın deplasmanda Net Global Sivasspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Sivas'a geldi.