Fenerbahçe, 2024-2025 sezonunun 2. transfer ve tescil döneminde kadrosuna 4 yeni oyuncu kattı. Sarı-lacivertliler, Diego Carlos, Milan Skriniar ve Ognjen Mimovic ile savunmaya takviye yaparken, Anderson Talisca transferiyle de hücum hattını güçlendirdi.
Ognjen Mimovic, Kızılyıldız'dan 4,5 yıllık sözleşme imzaladı fakat Allan Saint-Maximin'in Napoli'ye transfer olmaması nedeniyle kadrodaki 15. yabancı oldu ve bu sebeple Mimovic'e lisans çıkarılamadı.
Fenerbahçe'nin kış transfer döneminde en dikkat çekici transferi Anderson Talisca oldu. Daha önce Beşiktaş formasını giymiş olan Talisca, Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr ile yollarını ayırdıktan sonra 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Savunma hattında yaşanan sıkıntıları gidermek üzere üç transfer gerçekleştiren Fenerbahçe, Aston Villa'dan Diego Carlos ile 3,5 yıllık sözleşme imzalarken, Slovak oyuncu Milan Skriniar sezon sonuna kadar Paris Saint-Germain'den kiralandı. Kızılyıldız'dan transfer edilen 20 yaşındaki sağ bek Ognjen Mimovic ise 4,5 yıllık sözleşme imzaladı ancak yabancı kontenjanı sebebiyle lisans alamadı.
Kış transfer döneminde dört futbolcusuyla yollarını ayıran Fenerbahçe, Emir Ortakaya ve Bartuğ Elmaz'ı kiralık olarak gönderirken, Samet Akaydin'i bonservisiyle Çaykur Rizespor'a ve Lincoln Henrique'yi ise Hull City'ye transfer etti.