Fenerbahçe, Kayserispor Maçı Hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde Tamamladı

Fenerbahçe, Domenico Tedesco yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Yayın Tarihi: 08.11.2025 14:36
Güncelleme Tarihi: 08.11.2025 14:36

Fenerbahçe, Kayserispor Maçı Hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde Tamamladı

Fenerbahçe, Kayserispor maçına hazır

Antrenman programı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig 12. hafta karşılaşmasında yarın oynayacağı Kayserispor maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Çalışma, Can Bartu Tesislerinde Teknik Direktör Domenico Tedesco yönetiminde gerçekleştirildi.

Antrenman, salonda yapılan core hareketleriyle başladı. Sahada devam eden bölümde ısınma, çabukluk, koordinasyon ve pas çalışmaları yer aldı. Seansı, dar alanda oynanan çift kale maçlarla tamamlayan ekip, maç temposuna yönelik uygulamalar üzerinde durdu.

Rejenerasyon ve dinlenme

UEFA Avrupa Liginde Viktoria Plzen ile oynanan maçta 60 dakika ve üzeri süre alan oyuncular günü rejenerasyon ve aktif dinlenme çalışmalarıyla geçirdi.

Son durum

Sarı-lacivertliler, saha ve kondisyon çalışmalarını bitirerek maç saatini beklemeye başladı. Antrenmanda öne çıkan uygulamalar, takımın fiziksel hazırlığını ve hızlı oyun unsurlarına verdiği önemi gösterdi.

FENERBAHÇE, TRENDYOL SÜPER LİG'İN 12. HAFTASINDA YARIN KAYSERİSPOR İLE OYNAYACAĞI MAÇIN...

FENERBAHÇE, TRENDYOL SÜPER LİG'İN 12. HAFTASINDA YARIN KAYSERİSPOR İLE OYNAYACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINI YAPTIĞI ANTRENMANLA TAMAMLADI.

FENERBAHÇE, TRENDYOL SÜPER LİG'İN 12. HAFTASINDA YARIN KAYSERİSPOR İLE OYNAYACAĞI MAÇIN...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.