Fenerbahçe, Gornik Zabrze maçına hazır

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçı öncesi Samandıra'da yaptığı antrenmanla Gornik Zabrze maçının hazırlıklarını tamamladı.

Yayın Tarihi: 20.07.2026 19:05
Güncelleme Tarihi: 20.07.2026 19:11

Fenerbahçe, Gornik Zabrze maçına hazır

Fenerbahçe, Gornik Zabrze maçına hazır

Antrenman detayları

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında yarın konuk edeceği Gornik Zabrze karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı. Çalışma, Samandıra Can Bartu Tesislerinde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirildi.

Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık yapıldı. İdman ısınma hareketleriyle başlayıp koordinasyon ve çabukluk çalışması ile devam etti. Daha sonra üç grup halinde 5’e 2 top kapma çalışması yapıldı.

Oyuncu durumları ve taktik çalışması

Hafif ağrıları bulunan Yiğit Efe Demir, tedbir amaçlı olarak bireysel çalışmalarını sürdürdü. Vedat Muriqi ise salonda bireysel kuvvet çalışması uyguladıktan sonra sahaya çıkarak takımdan ayrı düz koşu gerçekleştirdi.

Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise maçın taktiği üzerinde duruldu ve hazırlıklar tamamlandı.

FENERBAHÇE, UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. ELEME TURU İLK MAÇINDA YARIN KONUK EDECEĞİ GORNİK ZABRZE...

FENERBAHÇE, UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. ELEME TURU İLK MAÇINDA YARIN KONUK EDECEĞİ GORNİK ZABRZE MAÇININ HAZIRLIKLARINI YAPTIĞI ANTRENMANLA TAMAMLADI.

FENERBAHÇE, UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. ELEME TURU İLK MAÇINDA YARIN KONUK EDECEĞİ GORNİK ZABRZE...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.