Fenerbahçe, FCSB Maçı Öncesi Hazırlıklara Başladı

Fenerbahçe, 29 Ocak’taki FCSB sınavı öncesi Domenico Tedesco yönetiminde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla hazırlıklara başladı.

Yayın Tarihi: 27.01.2026 14:58
Güncelleme Tarihi: 27.01.2026 14:58

Fenerbahçe, FCSB Maçı Öncesi Hazırlıklara Başladı

Fenerbahçe, FCSB maçı hazırlıklarına başladı

UEFA Avrupa Ligi 8. haftasında 29 Ocak Perşembe günü TSİ 23.00’te Ulusal Stadyum’da Romanya temsilcisi FCSB ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, maç hazırlıklarına bugün öğlen saatlerinde yaptığı antrenmanla giriş yaptı.

Antrenmanın ayrıntıları

Teknik Direktör Domenico Tedesco yönetiminde Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen idman, salonda yapılan core hareketleriyle başladı. Ardından sahada gerçekleştirilen ısınma, çabukluk ve pas çalışmaları ile tempo arttırıldı. Antrenman, oyuncuların bireysel ihtiyaçlarına yönelik yürütülen bireysel çalışmalarla sona erdi.

Yorgunluk yönetimi ve rejenerasyon

Göztepe maçında 60 dakika ve üzeri forma giyen oyuncular, idmanı rejenerasyon çalışmalarıyla tamamladı. Bu uygulama, maç yükünü dengelemeye ve oyuncuların toparlanmasını hızlandırmaya yönelik planlı bir adım olarak dikkat çekti.

Hazırlık programı, saha içi performansı hedefleyen teknik çalışmalarla birlikte oyuncu sağlığını korumaya yönelik rejenerasyon uygulamalarını da içeriyor; bu yaklaşım, müsabaka yoğunluğunun yönetilmesine hizmet ediyor.

UEFA AVRUPA LİGİ’NİN 8. HAFTASINDA 29 OCAK PERŞEMBE GÜNÜ TSİ 23.00’TE ULUSAL STADYUM’DA ROMANYA...

UEFA AVRUPA LİGİ’NİN 8. HAFTASINDA 29 OCAK PERŞEMBE GÜNÜ TSİ 23.00’TE ULUSAL STADYUM’DA ROMANYA TEMSİLCİSİ FCSB İLE KARŞILAŞACAK OLAN FENERBAHÇE, MAÇIN HAZIRLIKLARINA ÖĞLEN SAATLERİNDE YAPTIĞI ANTRENMANLA BAŞLADI.

UEFA AVRUPA LİGİ’NİN 8. HAFTASINDA 29 OCAK PERŞEMBE GÜNÜ TSİ 23.00’TE ULUSAL STADYUM’DA ROMANYA...

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!