DOLAR
42,7 -0,06%
EURO
50,21 -0,06%
ALTIN
5.887,92 0,33%
BITCOIN
3.690.898,93 -0,69%

Fenerbahçe, Benfica rövanşı için Lizbon hazırlıklarını başlattı

Fenerbahçe, 27 Ağustos Çarşamba günü Benfica ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi play-off rövanşı öncesi Can Bartu Tesisleri'nde hazırlıklara başladı.

Yayın Tarihi: 25.08.2025 14:14
Güncelleme Tarihi: 25.08.2025 14:14

Fenerbahçe, Benfica rövanşı için Lizbon hazırlıklarını başlattı

Fenerbahçe, Benfica rövanşı için Lizbon hazırlıklarını başlattı

Hazırlık süreci Can Bartu'da başladı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında 27 Ağustos Çarşamba günü Portekiz temsilcisi Benfica ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Kulübün yaptığı açıklamaya göre, teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki idman, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Antrenman, pas çalışması ile devam etti ve taktiksel ile bireysel programlarla tamamlandı.

Oyuncu yönetimi ve son antrenman

Kocaelispor maçına ilk 11'de başlayan ve 60 dakika üzerinde süre alan oyuncular, idmanı rejenerasyon ve aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla sonlandırdı. Kulüp, takımın yarın Lizbon'a giderek karşılaşmanın oynanacağı Luz Stadı'nda yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacağını açıkladı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı