DOLAR
42,81 -0,02%
EURO
50,35 -0,37%
ALTIN
6.107,17 -2,25%
BITCOIN
3.837.010,57 -1,56%

Fatih'te Yangın: 5 Kişi İtfaiye Ekiplerince Kurtarıldı

Fatih'te bir binada çıkan yangından 5 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay yerinden detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 07.11.2024 12:35
Güncelleme Tarihi: 07.11.2024 12:45

Fatih'te Yangın: 5 Kişi İtfaiye Ekiplerince Kurtarıldı

Fatih'te Yangın Olayı

İstanbul'un Fatih ilçesinde meydana gelen yangın, Mevlanakapı Mahallesi, Kalburcu Mehmet Sokak'ta bulunan 4 katlı bir binayı etkisi altına aldı. Yangının, binanın birinci katında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı başladığı bildirildi.

Mağduriyet Yaşayanlar

Yangın nedeniyle, üst katlarda yaşayanlar yoğun duman sebebiyle dairelerinde mahsur kaldı. Alt katlarda yer alan sakinler ise kendi imkanlarıyla güvenli bir şekilde dışarı çıkmayı başardılar.

İtfaiye Müdahalesi

Olayın ihbar edilmesinin ardından, bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangını söndürmekte başarılı olurken, üst katta mahsur kalan 5 kişi, merdivenli araçla ve itfaiye görevlileri tarafından kurtarıldı. Kurtarılan şahıslar, sağlık kontrolü için ambulansa alındı.

Yangının Sebebi ve Sakinlerin Endişesi

Yangın sonrası dairelerde önemli hasar meydana geldi. Basın mensuplarına konuşan bina sakini Nermin Bilen, yangın anında büyük korku yaşadığını belirtti. Bilen, "Aşağıya zor indim. Üst katta oturuyorum. Oğlum'un 'Anne, balkonda mangal yakıyorlar.' demesiyle endişelendim. Ama mangaldan değil, yatak yanıyormuş. Çok korktum." şeklinde ifade etti.

Fatih'te yangın çıkan binanın üst katlarında mahsur kalan 5 kişi itfaiye ekiplerince...

Fatih'te yangın çıkan binanın üst katlarında mahsur kalan 5 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Fatih'te yangın çıkan binanın üst katlarında mahsur kalan 5 kişi itfaiye ekiplerince...

Fatih'te yangın çıkan binanın üst katlarında mahsur kalan 5 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı