Fatih'te sağanak Adnan Menderes Bulvarı'nda yol çökmesine yol açtı; taksi devrildi, sürücü yaralandı
Olay ve müdahale
Fatih'te etkili olan kuvvetli sağanak nedeniyle Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) üzerinde yaklaşık 3 metre derinliğinde ve 6 metrekare genişliğinde bir çökme meydana geldi.
Çökme sonucu oluşan çukura düşmemek için manevra yapan, 62 yaşındaki taksi sürücüsü A.Y. yönetimindeki 34 TKH 16 plakalı taksi kontrolden çıkarak ters döndü. Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Ekiplerin müdahalesiyle araç içerisinden çıkarılan taksici A.Y. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ters dönen taksi, daha sonra çekici yardımıyla bulunduğu yerden alındı.
Çökmenin olduğu cadde üzerinde başka kazaların yaşanmaması için ekipler geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı ve bölge trafiğe kontrollü şekilde kapatıldı.
İlgili başka olay
Ayrıca, Turgut Özal Millet Caddesi'nde bir otomobil sağanak nedeniyle yolda biriken suda mahsur kaldı. Otomobilde bekleyen sürücü itfaiye ekiplerince bulunduğu yerden çıkarıldı.
Fatih'te kuvvetli sağanak nedeniyle Adnan Menderes Bulvarı'nda (Vatan Caddesi) çökme meydana geldi. Kentin bazı kesimlerinde etkili olan sağanak, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yaklaşık 3 metre derinliğinde, 6 metrekare genişliğinde çökmeye neden oldu.