Fatih'te boşanma aşamasındaki çiftin aileleri arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı
İskenderpaşa Mahallesi'ndeki olay saat 12.30'da gerçekleşti
İstanbul'un Fatih ilçesi İskenderpaşa Mahallesi'nde, iddiaya göre boşanma aşamasında olan bir çiftin aileleri arasında çıkan tartışma sonucu 2 kişi yaralandı. Olay, saat 12.30'da meydana geldi.
İddialara göre taraflar arasındaki husumet büyüyünce karşılıklı kavgaya dönüştü. Kavgada silah ve bıçak kullanıldı; bir kişi bıçaklanırken, bir kişi de kurşunların hedefi oldu.
Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaşanan arbedenin bir bölümünü gösteren, bir kadının yerdeki kişiye kemerle vurduğu anların yer aldığı görüntüler cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olayı duyan Şefik Bekman, "Burada erkekler bir olay çıkardılar. Hiçbir şey yok tam ayıracakken bir kadın geldi. Şalvarının içinden iki tane silah verdi. Birini ona birini buna verdi. Adama sıktılar. Adam yere düştü sopayla da kafasına vurdular. Ondan sonra polisler ve ambulans geldi" şeklinde konuştu.
Olayla ilgili polis, gözaltına alınanları ifade almak üzere polis merkezine götürdü ve soruşturma başlattı.
İSTANBUL'UN FATİH İLÇESİNDE İDDİAYA GÖRE BOŞANMA AŞAMASINDA OLAN ÇİFTİN AİLELERİ ARASINDA ÇIKAN TARTIŞMADA 2 KİŞİ YARALANDI. KAVGA SIRASINDA BİR KADININ, YERDEKİ KİŞİYE KEMERLE VURDUĞU ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI.