Fatih'te 2 katlı binada yangın: 8 kişilik aile son anda tahliye edildi

Fatih Ayvansaray'da 2 katlı binada çıkan yangında 8 kişilik aile kendini son anda dışarı attı; itfaiye yangını söndürdü, hasar ve çıkış nedeni araştırılıyor.

Yayın Tarihi: 02.12.2025 13:45
Güncelleme Tarihi: 02.12.2025 13:45

Fatih'te 2 katlı binada yangın: 8 kişilik aile son anda tahliye edildi

Fatih Ayvansaray'da 2 katlı binada yangın: Aile son anda kurtuldu

Fatih Ayvansaray Mahallesi Külhan 1 Sokak'taki 2 katlı binada saat 12.00 sıralarında yangın çıktı. Binada yaşayan 8 kişilik aile — çift ve 6 çocuk — yangını fark edince kendilerini dışarı attı.

Olay anı ve müdahale

Aile üyeleri yangını fark eder etmez binayı terk etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü, ancak evde büyük çapta hasar oluştu.

Görgü tanığı açıklaması ve soruşturma

Rahip Şen isimli vatandaş, "İtfaiyenin sesine uyandım. Çok çocuklu bir aile vardı. Tam olarak bilmiyorum. Ev yanmış. Allah yardımcıları olsun. İtfaiyemiz sağ olsun" dedi.

Yangının çıkış nedeni yetkililer tarafından araştırılıyor.

FATİH'TE 8 KİŞİLİK BİR AİLENİN YAŞADIĞI 2 KATLI BİR BİNADA ÇIKAN YANGINDAN AİLE ÜYELERİ SON ANDA...

FATİH'TE 8 KİŞİLİK BİR AİLENİN YAŞADIĞI 2 KATLI BİR BİNADA ÇIKAN YANGINDAN AİLE ÜYELERİ SON ANDA KURTULDU.

FATİH'TE 8 KİŞİLİK BİR AİLENİN YAŞADIĞI 2 KATLI BİR BİNADA ÇIKAN YANGINDAN AİLE ÜYELERİ SON ANDA...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.