Fahrettin Altun'dan İsrail'e Sert Tepki
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail güçlerinin Kudüs’te TRT ekibine yönelik gerçekleştirdiği saldırıyı şiddetle kınadı.
Altun, sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımda, "İsrail'in barbarlıklarını ve katliamlarını dünyaya anlatmaya devam ettikçe, bu ülkenin, gazetecilere yönelik zulümleri de artış göstermektedir." ifadesini kullandı.
İsrail'in silahlı kuvvetlerinin, TRT Haber ekibinin yalnızca kamerası ve mikrofonuyla bir trajediyi gözler önüne getirme çabasına yönelik gerçekleştirilen saldırıya dikkat çeken Altun, şunları ifade etti:
"Bu alçak ve korkakça saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. İnsanlıktan nasibini almamış katil sürüsünün tüm baskılarına ve şiddetine rağmen, başta TRT ve Anadolu Ajansı olmak üzere Türk medyası, mazlum Filistin halkının sesini duyurmayı sürdürecektir."