Eyüpsultan'da yağış nedeniyle servis aracı su dolu kanala düştü: Yaralanma yok, araç çıkarıldı

Eyüpsultan'da sabah saatlerinde yağmur nedeniyle boş servis aracı Habibler Pirinçci Yolu'nda su dolu kanala düştü; itfaiye müdahalesiyle araç çıkarıldı, yaralanma yok.

Yayın Tarihi: 30.03.2026 10:59
Güncelleme Tarihi: 30.03.2026 11:13

Eyüpsultan'da yağış nedeniyle servis aracı su dolu kanala düştü: Yaralanma yok, araç çıkarıldı

Eyüpsultan'da servis aracı su dolu kanala düştü

İstanbul Eyüpsultan'da sabah saatlerinde etkili olan yağmur nedeniyle seyir halindeki bir servis aracı, Habibler Pirinçci Yolunda bulunan su dolu kanala düştü. Olay sırasında araç boştu ve bir kısmı suya gömüldü.

Olayın gelişimi

Kent genelinde devam eden yağmurun etkisiyle meydana gelen kazada, sollama yapan boş servis aracının kontrolünü kaybederek kanala düştüğü bildirildi. Kazada ölüm veya yaralanma olmadığı yetkililerce belirtildi.

Müdahale ve trafik düzenlemesi

İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler olay yerinde çalışma yaparak yolu bir bölümden kapattı ve trafiği diğer şeritten ilerletecek şekilde düzenledi. Yapılan su tahliyesi çalışmalarının ardından, bir kısmı suya gömülen servis aracı bulunduğu yerden çıkarıldı.

Yetkililer, benzer yağış şartlarında sürücülerin dikkatli olmaları ve sollama gibi manevraları daha temkinli gerçekleştirmeleri uyarısında bulundu.

EYÜPSULTAN'DA SEYİR HALİNDE OLAN SERVİS ARACI, YAĞIŞIN ETKİSİYLE DOLAN KANALA DÜŞTÜ. BİR KISMI...

EYÜPSULTAN'DA SEYİR HALİNDE OLAN SERVİS ARACI, YAĞIŞIN ETKİSİYLE DOLAN KANALA DÜŞTÜ. BİR KISMI SUYA GÖMÜLEN BOŞ SERVİS ARACI, ÇALIŞMALARIN ARDINDAN BULUNDUĞU YERDEN KALDIRILDI.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.