Hanımeli alışveriş şenliği 5. yıl coşkusuyla devam ediyor
İnegöl Belediyesi ile Terziler Odası iş birliğinde düzenlenen Hanımeli Alışveriş Şenliği bu yıl beşinci kez kapılarını açtı. Organizasyon, Pazar günü başlayan ve 9 gün boyunca Hikmet Şahin Kültür Parkı Kameriyeler Bölgesi'nde ziyaretçilere açık kalacak. Şenlik, 03 Ağustos Pazartesi akşamı sona erecek şekilde planlandı.
Etkinlikler ve konserler:
Festival programı, alışverişin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerle de renkleniyor. Salı akşamı sahnede Cem Taşkıner vardı; Türk Sanat Müziği (TSM) konseri saat 21.00'de gerçekleştirildi ve ilçe halkı tarafından yoğun ilgi gördü. Belediye Başkanı Alper Taban da konser alanını ziyaret ederek katılımcılarla buluştu ve organizasyonun coşkusuna ortak oldu.
Program kapsamında ayrıca 29 Temmuz Çarşamba günü Tevfik Bölükbaş, 30 Temmuz Perşembe günü Oktay Esen konserleri yer alacak. 31 Temmuz Cuma akşamı jonglör gösterisi ve 02 Ağustos'ta çocuklara yönelik robot gösterileri ziyaretçilere sunulacak.
Standlar ve ürün çeşitliliği:
Festival alanında toplam 219 stant ile geniş bir alışveriş ortamı sağlanıyor. Bu stantların 46'sı gıda sektörüne ayrılmış durumda; diğer stantlarda ise giyim, ayakkabı, züccaciye, tuhafiye, ev tekstili, hediyelik eşya, takı ve girişimci kadınların el emeği ürünleri sergileniyor. Ziyaretçiler uygun fiyatlı alışveriş yapma imkanı bulurken, yerel üreticiler ve esnaf ürünlerini daha geniş kitlelere ulaştırma fırsatı yakalıyor.
Belediye Başkanı Alper Taban ve eşi Birnur Taban, şenlik süresince gerçekleştirilen stant ziyaretlerinde esnafa hayırlı işler dileyerek organizasyonu desteklediklerini ifade etti. Katılımcıların ve ziyaretçilerin etkinlik takvimini takip ederek programa katılmaları teşvik ediliyor.
Hanımeli Alışveriş Şenliği, alışverişi kültürel programlarla buluşturarak ilçe halkına hem ekonomik hem de sosyal bir platform sunmaya devam ediyor. Etkinlik takvimi boyunca farklı yaş gruplarına yönelik gösteri ve konserler düzenlenmeye devam edecek.
İNEGÖL BELEDİYESİ’NİN TERZİLER ODASI İŞ BİRLİĞİNDE BU YIL 5’İNCİSİNİ DÜZENLEDİĞİ HANIMELİ ALIŞVERİŞ ŞENLİĞİ TÜM COŞKUSUYLA DEVAM EDİYOR. 219 ALIŞVERİŞ STANDININ YANI SIRA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERİN DE YER ALDIĞI ORGANİZASYON KAPSAMINDA SALI AKŞAMI CEM TAŞKINER TSM KONSERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. BELEDİYE BAŞKANI ALPER TABAN DA ALIŞVERİŞ ŞENLİĞİ ALANINI ZİYARET EDEREK HAYIRLI İŞLER DİLEKLERİNİ İLETTİ.