ESMİAD’dan bir ilk: Sinan Ergin Eskişehir’de sevenleriyle buluştu
etkinliğin özeti
Eskişehir Müteşebbis İş İnsanları Derneği (ESMİAD), Sinan Ergin’i ilk kez Eskişehir halkıyla buluşturdu. ESMİAD’ın ev sahipliğinde düzenlenen program, kentte iş dünyası, girişimcilik ekosistemi ve toplumsal dayanışma açısından göze çarpan bir buluşma olarak kayda geçti.
katılım ve atmosfer
Programa iş dünyasından temsilciler, sivil toplum kuruluşları, genç girişimciler ve aileler olmak üzere geniş bir katılımcı profili yer aldı. Etkinlik, farklı kesimlerin bir araya gelerek ortak ilgi alanları etrafında buluştuğu bir ortam sundu ve şehrin nitelikli organizasyonlara olan talebini gösterdi.
ESMİAD’ın mesajı
Dernek tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "14 Haziran 2026 tarihinde Eskişehir’de çok anlamlı ve çok özel bir geceye ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadık. Sinan Ergin’i ilk kez Eskişehir’e getirerek şehrimizde bir ilki gerçekleştirdik. Yoğun katılımla gerçekleşen bu büyük buluşma, ESMİAD’ın organizasyon kabiliyetini, şehrimize olan inancını ve Eskişehir halkının vizyoner etkinliklere gösterdiği güçlü ilgiyi açıkça ortaya koymuştur. Bizler için bu gece sadece bir program değil; Eskişehir’in enerjisini, birlikteliğini ve geleceğe dair heyecanını gösteren kıymetli bir buluşmadır"
değerlendirme
Etkinlik, ESMİAD’ın yalnızca iş insanlarını bir araya getiren bir yapı olmadığını, aynı zamanda şehrin sosyal ve kültürel gelişimine katkı veren bir sivil toplum aktörü olduğunu vurguladı. Program, yerel aktörler arasında ağların güçlenmesine ve kent içi dayanışmanın görünürlüğünün artmasına zemin hazırladı.
Bu buluşma, Eskişehir’de nitelikli etkinliklere olan ilginin sürdüğüne dair önemli bir gösterge niteliğinde oldu ve kentin sahip olduğu kültürel-dinamik yapının altını çizdi.
ESKİŞEHİR MÜTEŞEBBİS İŞ İNSANLARI DERNEĞİ (ESMİAD), BİR İLKE İMZA ATARAK SİNAN ERGİN'İ İLK KEZ ESKİŞEHİR HALKIYLA BULUŞTURDU.