Eskişehir OSB'de yalıtım fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yalıtım fabrikasında çıkan yangın, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı; soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yayın Tarihi: 04.06.2026 20:38
Güncelleme Tarihi: 04.06.2026 20:42

Eskişehir OSB'de yalıtım fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

Eskişehir OSB'de yalıtım fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

Olay ve müdahale

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesi 75. Yıl Mahallesi, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 28. Cadde üzerinde faaliyet gösteren bir yalıtım fabrikasında, henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. İhbar üzerine OSB'de görevli itfaiye ekipleri hızla bölgeye intikal etti.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, olay yerine merdivenli araçlarla destek verdi. Bölgede kısa sürede büyüyen alevler, itfaiyenin koordineli müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Güncel durum

İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ederken, yangının çıkış nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Olayla ilgili gelişmeler ve yetkililerden gelecek bilgilendirmeler bekleniyor.

ESKİŞEHİR’DE BİR YALITIM FABRİKASINA ÇIKAN YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNİN HIZLI MÜDAHALESİ İLE KONTROL...

ESKİŞEHİR’DE BİR YALITIM FABRİKASINA ÇIKAN YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNİN HIZLI MÜDAHALESİ İLE KONTROL ALTINA ALINDI.

ESKİŞEHİR’DE BİR YALITIM FABRİKASINA ÇIKAN YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNİN HIZLI MÜDAHALESİ İLE KONTROL...

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.