Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü 2026 yılının ilk 6 ayını değerlendirdi
Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü, 2026 yılının yatırım ve programlarının gözden geçirildiği bir değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantı, Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Katılımcılar ve açılış
Toplantıya Eskişehir Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş başkanlık etti. Çalışmaya Bölge Müdür Yardımcıları ile tüm birim müdürlerinin katılımı sağlandı. Toplantı, Bölge Müdürü Rifat Ataş’ın çalışma prensiplerini açıklamasıyla başladı.
Sunumlar ve gündem maddeleri
Görüşmelerde, İşletme Müdürleri, Fidanlık Müdürleri ve Tıbbi ve Aromatik Bitkiler (TAB) Müdürü sunu eşliğinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sunumlarda üretim faaliyetleri, ağaçlandırma çalışmaları, kadastro çalışmaları ile Orköy Kredileri gibi programların durumu ele alındı.
Öne çıkan konu: orman yangınları
Toplantıda, yaklaşan yaz mevsimi nedeniyle orman yangınları riski öne çıktı ve alınan önlemler ile hazırlıklar üzerinde duruldu.
Kapanış
Değerlendirmeler ve kurumlar arası koordinasyon konularının konuşulmasının ardından toplantı, çekilen aile fotoğrafı ile sonlandırıldı.
ESKİŞEHİR ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ, 2026 YILININ YATIRIM VE PROGRAMLARININ DEĞERLENDİRİLDİĞİ BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ.