Eskişehir'de asayiş ve güvenlik değerlendirmesi
Eskişehir İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz başkanlığında geniş kapsamlı bir değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya il emniyet müdür yardımcıları ve birim amirleri katıldı; kent genelindeki uygulamalar kapsamlı biçimde ele alındı.
toplantının ana gündem maddeleri:
Görüşmelerde kent genelindeki güvenlik ve asayiş uygulamaları ile birlikte okul çevresinde alınan tedbirler öncelikli olarak incelendi. Ayrıca uyuşturucuyla mücadele başta olmak üzere yürütülen mevcut çalışmalar hakkında tespitler paylaşıldı ve uygulama sahasından gelen bilgiler değerlendirildi.
önümüzdeki dönem planlaması:
Toplantıda aynı zamanda önümüzdeki döneme ilişkin planlamalar ve stratejiler masaya yatırıldı. İlgili birimler arasında koordinasyon, uygulama adımları ve takip mekanizmaları üzerinde durularak mevcut çalışmaların sürdürülebilirliği ile gereken tedbirlerin organizasyonu ele alındı.
ESKİŞEHİR İL EMNİYET MÜDÜRÜ TOLGA YILMAZ BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA, İL GENELİNDEKİ GÜVENLİK VE ASAYİŞ UYGULAMALARI İLE ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEME İLİŞKİN PLANLAMALAR ELE ALINDI.