Eskişehir'de yükümlüler, İsmet İnönü İlkokulu'nu ara tatilde temizledi

Eskişehir'de denetimli serbestlik yükümlüleri, ara tatilde İsmet İnönü İlkokulu'nda kapsamlı temizlik yaparak eğitim alanlarını sağlıklı ve düzenli hale getirdi.

Yayın Tarihi: 27.01.2026 12:47
Güncelleme Tarihi: 27.01.2026 12:47

Eskişehir'de yükümlüler, İsmet İnönü İlkokulu'nu ara tatilde temizledi

Eskişehir'de yükümlüler, İsmet İnönü İlkokulu'nu ara tatilde temizledi

Denetimli serbestlik kapsamında okulda kapsamlı temizlik çalışması yapıldı

Eskişehir'de "Kamuya Yararlı Bir İşte Ücretsiz Çalışma Yükümlülüğü" kapsamında, İsmet İnönü İlkokulu'nda denetimli serbestlik yükümlüleri tarafından kapsamlı bir temizlik faaliyeti gerçekleştirildi.

Çalışmalar, Eskişehir Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü koordinasyonunda yürütüldü. Odunpazarı İlçesi'nde bulunan okulda, ara tatil döneminde sınıflar, koridorlar, ortak kullanım alanları ve bahçe gibi eğitim ortamlarının tamamına yönelik temizlik yapıldı.

Gerçekleştirilen faaliyetle, eğitim ortamlarının daha sağlıklı ve düzenli hale getirilmesi hedeflendi. Ara tatilde yapılması, hem öğrencilerin dönüşü öncesi hijyen standartlarının yükseltilmesine hem de okul işleyişinin aksamadan sürdürülmesine imkan sağladı.

Yetkililer, bu tür uygulamaların topluma kazandırma yaklaşımının bir parçası olduğunu belirterek, kamu kurumlarına doğrudan destek sağlandığını ve yükümlülerin sorumluluk bilincinin geliştirilmesine katkı sağlandığını ifade etti.

Denetimli serbestlik kapsamında yürütülen çalışmaların devam edeceği ve benzer faaliyetlerle hem kamu yararının hem de toplumsal faydanın artırılmasının amaçlandığı bildirildi.

Öne çıkanlar: Eskişehir Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü koordinesinde yürütülen temizlik çalışması, İsmet İnönü İlkokulu'nda ara tatilde gerçekleştirildi; hedef, eğitim alanlarını hijyenik ve düzenli hale getirmek ile yükümlülerin topluma kazandırılmasına katkı sağlamaktır.

ESKİŞEHİR'DE 'KAMUYA YARARLI BİR İŞTE ÜCRETSİZ ÇALIŞMA YÜKÜMLÜLÜĞÜ' KAPSAMINDA, İSMET İNÖNÜ...

ESKİŞEHİR'DE 'KAMUYA YARARLI BİR İŞTE ÜCRETSİZ ÇALIŞMA YÜKÜMLÜLÜĞÜ' KAPSAMINDA, İSMET İNÖNÜ İLKOKULU'NDA YÜKÜMLÜLER TARAFINDAN TEMİZLİK ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ.

ESKİŞEHİR'DE 'KAMUYA YARARLI BİR İŞTE ÜCRETSİZ ÇALIŞMA YÜKÜMLÜLÜĞÜ' KAPSAMINDA, İSMET İNÖNÜ...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.