DOLAR
42,85 -0,06%
EURO
50,69 0,04%
ALTIN
6.191,53 -0,17%
BITCOIN
3.740.627,99 0,72%

Eskişehir'de şüpheli araçta 29 bin 200 dal bandrolsüz sigara ele geçirildi

Eskişehir'de Yunus Timi'nin durdurduğu araçta yapılan aramada 29 bin 200 dal bandrolsüz sigara ele geçirildi; C.Y. ve İ.A. hakkında işlem başlatıldı.

Yayın Tarihi: 24.12.2025 11:49
Güncelleme Tarihi: 24.12.2025 11:49

Eskişehir'de şüpheli araçta 29 bin 200 dal bandrolsüz sigara ele geçirildi

Eskişehir'de şüpheli araçta 29 bin 200 dal bandrolsüz sigara ele geçirildi

Olayın ayrıntıları

Eskişehir'de polis ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada, çok sayıda bandrolsüz sigara ele geçirildi. Olay, önceki gün Yunus Timi ekiplerinin şüphe üzerine aracı durdurmasıyla başladı.

Aramada, birkaç paket bandrolsüz sigaranın yanı sıra toplam 29 bin 200 dal bandrolsüz sigara bulundu. Ele geçirilen ürünler muhafaza altına alındı ve inceleme yapılmak üzere ilgili birimlere teslim edildi.

Şüpheliler ve yasal süreç

Olayla bağlantılı olan şahıslar hakkında işlem başlatıldı. Şüpheliler olarak belirtilen C.Y. ve İ.A. hakkında kanuni işlem uygulanmak üzere işlem yapıldı. Soruşturma ve gerekli yasal prosedürler devam ediyor.

Polis kaynakları, konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve ele geçirilen sigaralarla ilgili yasal süreç tamamlandığında kamuoyunun bilgilendirileceğini bildirdi.

ESKİŞEHİR’DE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN ŞÜPHE ÜZERİNE DURDURULAN ARAÇTA BİNLERCE DAL BANDROLSÜZ...

ESKİŞEHİR’DE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN ŞÜPHE ÜZERİNE DURDURULAN ARAÇTA BİNLERCE DAL BANDROLSÜZ SİGARA ELE GEÇİRİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.