Eskişehir'de okul önünde alev alan araç AFAD ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü

Eskişehir'de Şehit Mehmet Taş İlkokulu önünde park halindeki araçta çıkan yangın, AFAD nöbetçi ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Yayın Tarihi: 17.06.2026 15:10
Güncelleme Tarihi: 17.06.2026 15:13

Eskişehir'de okul önünde alev alan araç AFAD ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü

Eskişehir'de okul önünde alev alan araç AFAD ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü

Eskişehir'de Şehit Mehmet Taş İlkokulu önünde park halinde bulunan bir otomobilde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) hizmet binası yakınlarında gerçekleşti; çevredeki vatandaşlar motor bölümünden yükselen alevleri görerek ekipleri bilgilendirdi.

Müdahale ve kontrol altına alma

Yangını ilk fark eden ve müdahale edenler, yakın konumdaki AFAD nöbetçi ekibi ve kurum personeliydi. Hızla olay yerine yönelen ekipler, yangın söndürme tüpleriyle ilk müdahaleyi gerçekleştirerek alevlerin yayılmasını engelledi ve yangının büyümesi önlendi.

İhbar üzerine kısa sürede bölgeye intikal eden itfaiye ekipleri ise araçta soğutma çalışması yaptı. Muhtemel yeniden alevlenme riskine karşı önlem alınmasının ardından çalışmalar tamamlandı ve bölgedeki durum normale döndü.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

ESKİŞEHİR'DE BİR İLKOKULUN ÖNÜNDE PARK HALİNDEKİ ARAÇTA ÇIKAN YANGIN, YAKINLARDAKİ İL AFET VE ACİL...

ESKİŞEHİR'DE BİR İLKOKULUN ÖNÜNDE PARK HALİNDEKİ ARAÇTA ÇIKAN YANGIN, YAKINLARDAKİ İL AFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ (AFAD) NÖBETÇİ EKİPLERİNİN HIZLI MÜDAHALESİYLE BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ.

ESKİŞEHİR'DE BİR İLKOKULUN ÖNÜNDE PARK HALİNDEKİ ARAÇTA ÇIKAN YANGIN, YAKINLARDAKİ İL AFET VE ACİL...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.