Eskişehir'de masa tenisini yaygınlaştırma için protokol iş birliği
23 Nisan Dünya Masa Tenisi Günü kapsamında Eskişehir'de protokol üyeleri bir araya gelerek masa tenisinin yaygınlaştırılması için iş birliği kararı aldı. Toplantıda ayrıca International Table Tennis Federation Foundation (ITTF) tarafından düzenlenen dünya geneli proje yarışmasında Eskişehirli hakem Kevser Yıldız'ın derece elde ederek Türkiye'yi temsil etmeye hak kazanmasının getirdiği memnuniyet paylaşıldı.
Ziyaretler ve değerlendirmeler
Eskişehir Masa Tenisi İl Temsilcisi Hasan Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Kalın ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Orhan Bayraktar'ı ziyaret etti. Ziyaretlerde federasyon faaliyetleri, kurumlar arası iş birliği ve saha etkinliklerinin yaygınlaştırılması üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
ITTF proje yarışmasında elde edilen başarı
ITTF tarafından düzenlenen proje yarışmasında Eskişehir hakemi Kevser Yıldız'ın derece elde etmesi, kentte ve kurum temsilcileri arasında sevinçle karşılandı. Bu başarı, yerel projelerin uluslararası alanda tanınırlığı açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.
Proje hedefleri ve planlanan etkinlikler
Hasan Aktaş ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada proje hedeflerini ve öncelikli etkinlik alanlarını şöyle özetledi: Her yaştaki bireyin masa tenisiyle buluşmasını ve toplumsal farkındalık oluşturmayı hedefleyen proje doğrultusunda; Türkiye Masa Tenisi Federasyonu faaliyetleri hakkında da bilgi alışverişinde bulunarak, özellikle okullar ve huzurevlerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz desteğiyle gerçekleştireceğimiz etkinlikler üzerine verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Günün anlam ve önemine binaen desteklerinden dolayı müdürlerimize küçük bir hediye takdim ettik; nazik kabulleri ve ilgileri için teşekkür ederiz. Projemiz kapsamında planlanan faaliyetlerin yaygınlaştırılması amacıyla kurum ziyaretlerimiz ve faaliyetlerimiz devam edecektir.
Program sonunda İl Temsilcisi Aktaş, desteklerinden dolayı il müdürlerine günün anısına hediyelerini takdim etti.
23 NİSAN DÜNYA MASA TENİSİ GÜNÜ ÇERÇEVESİNDE ESKİŞEHİR’DE PROTOKOL ÜYELERİ BİR ARAYA GELEREK SPORUN YAYGINLAŞTIRILMASI İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ YAPTI. ÖTE YANDAN ITTF TARAFINDAN DÜZENLENEN DÜNYA GENELİ PROJE YARIŞMASINDA ESKİŞEHİRLİ HAKEM KEVSER YILDIZ DERECE ELDE EDEREK TÜRKİYE’NİN GURURU OLDU.