Eskişehir'de bulvarda çarpışma: motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı

Eskişehir Nabi Avcı Bulvarı'nda otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü İ.K. yaralandı; olay yerinde müdahale edilip ESOGÜ'ye sevk edildi.

Yayın Tarihi: 30.07.2026 13:36
Güncelleme Tarihi: 30.07.2026 13:47

Eskişehir'de bulvarda çarpışma: motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı

Kaza detayları

Eskişehir'in Nabi Avcı Bulvarında, henüz bilinmeyen bir nedenle A.G. idaresindeki 34 MYT 858 plakalı otomobil ile İ.K. yönetimindeki 26 ANN 949 plakalı motosiklet çarpıştı.

Kaza anı ve yaralanma:

Çarpışmanın etkisiyle motosiklet devrildi ve sürücü İ.K. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralı sürücü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi (ESOGÜ)'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Müdahale ve soruşturma:

Olay yerine polis ekipleri de intikal etti. Polis, kaza yerinde inceleme başlatarak çarpışmanın nedenini tespit etmeye yönelik çalışmalar yürütüyor.

ESKİŞEHİR’DE OTOMOBİL İLE MOTOSİKLETİN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 1 KİŞİ...

ESKİŞEHİR’DE OTOMOBİL İLE MOTOSİKLETİN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 1 KİŞİ YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.