Eskişehir'de başarılı acil sağlık ekiplerine teşekkür belgesi verildi
Eskişehir İl Ambulans Servisi Başhekimliği tarafından düzenlenen Mayıs Ayı Değerlendirme Toplantısı, 22-23 Haziran 2026 tarihlerinde il genelindeki Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları (ASHİ) ve Sağlık Komuta Kontrol Merkezi birimlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda kent genelinde sunulan acil sağlık hizmetlerine ilişkin performans verileri detaylı şekilde değerlendirildi ve hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar ele alındı.
Doğum vakasına başarılı müdahale ödüllendirildi
Toplantı kapsamında, vatandaş geri bildirimleri doğrultusunda görevlerinde öne çıkan ekipler ödüllendirildi. Görev sırasında gittikleri bir doğum vakasında gösterdikleri hızlı ve profesyonel müdahale nedeniyle Tepebaşı 2 No’lu ASHİ ve Tepebaşı 9 No’lu ASHİ ekiplerine İl Ambulans Servisi Başhekimi Uzm. Dr. Erkan Duman tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.
Başhekim Uzm. Dr. Erkan Duman, ekiplerin özverili çalışmaları ve mesleki başarılarından duydukları memnuniyeti ifade ederek sağlık personelini tebrik etti ve azimlerinin devamını diledi.
Toplantı sonunda, belirlenen stratejik hedefler doğrultusunda Eskişehir halkına sunulan acil sağlık hizmetlerinin daha etkin, verimli ve koordineli bir şekilde yürütülmesine yönelik çalışmalara kararlılıkla devam edileceği vurgulandı.
ESKİŞEHİR İL AMBULANS SERVİSİ BAŞHEKİMLİĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN MAYIS AYI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI’NDA, İL GENELİNDEKİ ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ MASAYA YATIRILIRKEN GÖREVLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTEREN AMBULANS EKİPLERİNE "TEŞEKKÜR BELGESİ" TAKDİM EDİLDİ.