Beykoz'da Şok Saldırı
Eski milli futbolcu Serhat Akın'a yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırı sonrası gözaltına alınan 6 şüpheli, adli süreç kapsamında tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Olayın Ayrıntıları
Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, Serhat Akın'ın silahlı saldırıda meydana gelen yaralanmasıyla ilgili soruşturma başlattı. Saldırı sonrası, motosikleti kullandığı belirtilen O.M, silahla ateş eden O.D ve E.Ü ile birlikte I.T, Y.G ve M.A emniyette ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.
Şüphelilerin İfadesi
Şüpheliler, Beykoz Adliyesi'ne götürülerek, savcılığa çıkarıldı. Yapılan sorgulamalar neticesinde, O.D'nin, yurt dışında firari olan H.Ş tarafından kendisine 250 bin lira karşılığında Serhat Akın'ı vurması için talimat verildiğini ifade ettiği bildirildi. Saldırının ardından aldığı parayı, motosikleti kullanan O.M ile paylaştıkları belirlendi.
Firari Şüpheliler için Arama Çalışmaları
Ayrıca, H.Ş'nin geçtiğimiz haziran ayında Kumburgaz'da gerçekleşen bir cinayet olayının da faili olduğu öğrenildi. Hakkında yakalama kararı bulunan H.Ş ve M.A için arama çalışmaları devam ediyor.
Şu an için, tutuklama talepleri sulh ceza hakimliği tarafından değerlendirilmektedir.