Eski BUSKİ genel müdürü Subaşıoğlu emekli oldu

BUSKİ Genel Müdürü Mehmet Ercihan Subaşıoğlu emekli oldu. Başkan Vekili Şahin Biba, hizmetleri için teşekkür plaketi takdim etti ve iyi dileklerde bulundu.

Yayın Tarihi: 27.10.2026 11:13
Güncelleme Tarihi: 27.10.2026 11:13

Eski BUSKİ genel müdürü Subaşıoğlu emekli oldu

Subaşıoğlu'na veda

Mehmet Ercihan Subaşıoğlu, Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğü görevinden emekliye ayrıldı. Karar, kurum içinde ve belediye yönetiminde yapılan tören niteliğindeki bir veda ile duyuruldu.

görev süresi ve teşekkür:

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şahin Biba, Subaşıoğlu'na kurum bünyesinde sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Takdim töreninde Subaşıoğlu'nun yürüttüğü hizmetlerin önemine ve kurum içindeki katkılarına vurgu yapıldı.

belediye tarafından paylaşılan veda mesajı:

Biba, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda veda notu yayımladı ve Subaşıoğlu'na emeklilik sürecinde iyi dileklerini iletti. Belediye mesajında, Subaşıoğlu'na aile ve sevdikleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk temenni edildi.

Emeklilik ilanı, BUSKİ ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamalarla resmiyet kazandı. Kurum içi görev ve sorumlulukların devri sürecine ilişkin detaylı takvim paylaşılmasa da, veda töreni nezaket ve teşekkür ifadeleriyle tamamlandı.

BURSA SU VE KANALİZASYON İDARESİ (BUSKİ) GENEL MÜDÜRÜ MEHMET ERCİHAN SUBAŞIOĞLU, EMEKLİYE AYRILDI....

BURSA SU VE KANALİZASYON İDARESİ (BUSKİ) GENEL MÜDÜRÜ MEHMET ERCİHAN SUBAŞIOĞLU, EMEKLİYE AYRILDI. BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ŞAHİN BİBA, SUBAŞIOĞLU'NA GÖREV SÜRESİ BOYUNCA SUNDUĞU HİZMETLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİ.

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.